Viimasel ajal olen natuke mõelnud WRC 2025 hooaja peale, kuigi alguses ei plaaninud sellesse nii süveneda. Üks sõber mainis, et Sébastien Ogier võitis taas maailmameistritiitli ja see pani mind artikleid sirvima. Ma ei teinud seda kiirustades, vaid lihtsalt lugesin rahulikult erinevaid lõike läbi. Seal oli juttu ka sellest, et Toyota võitis tootjate arvestuses ning hooajal toimus mitu huvitavat etappi. Ühes lõigus märkasin isegi väljendit Euroopa ja Eestis registreeritud ettevõttele, mis jäi mulle veidi segaseks, sest ma ei saanud kohe aru, miks see seal mainitud oli. Samal ajal jäi silma ka see, et kaks esiviisiku sõitjat võivad 2026. aastal lahkuda. Mõned faktid olid üsna selged, näiteks Ogieri üheksas tiitel. Aga mida rohkem ma lugesin, seda rohkem tekkis tunne, et osa asju vajab veel selgitamist. Kas keegi teist on sama artiklit lugenud ja mõelnud samadele detailidele?????????
top of page

Jan'26
Public·194 members
bottom of page

Mul tekkis sarnane tunne, kui ma selle hooaja kokkuvõtet lugesin. Alguses tundus kõik üsna lihtne, sest jutt käis peamiselt sellest, kes tuli maailmameistriks ja milline meeskond võitis tootjate arvestuse. Kui aga tekstiga natuke kauem tegelesin, hakkasid mõned detailid rohkem tähelepanu tõmbama. Näiteks see, et Ogier võitis oma üheksanda tiitli ja et Toyota oli hooajal väga tugev. Samal ajal jäi mulje, et mõningaid teemasid puudutati ainult lühidalt. Eriti seda osa, kus mainiti kahe esiviisiku sõitja võimalikku lahkumist tulevikus. Tavaliselt proovin selliste artiklite puhul mitte liiga kiiresti järeldusi teha. Pigem loen mitu korda läbi ja vaatan, mida teised inimesed sellest arvavad. See aitab vahel paremini aru saada, mis tegelikult toimus.